Pages Navigation Menu

FAQ – alebo najčastejšie otázky

Ak by ste nenašli odpoveď na svoju otázku, neváhajte a kontaktuje nás na mailovej adrese bsmt@bsmt.sk , alebo na tel. číslach: +421 43 4222 992; +421 43 324 02 60; +421 918 487 938

***

Čo znamená kríž a oko v logu CKV? Čo má to logo prestavovať?

Logo vychádza z pôvodného grafického návrhu loga Biblickej školy (písmená BS v kríži) a spája v jednotný grafický štýl logá Evanjelickej základnej školy, Biblickej školy a Nadácie kresťanského vzdelávania, ktorá patrí ku Biblickej škole. Kríž symbolizuje čomu sme uverili a “oko” nepredstavuje oko, ale písmeno C – ako CENTRUM alebo CHRISTIAN. Tým, že je predelené krížom, opticky prezentuje aj písané písmeno e – Education. Kríž, spolu s písmenami C a E tak vytvárajú grafickú skratku názvu Center for Christian Education (Centrum kresťanského vzdelávania). Logo navrhoval knižný dizajnér a grafik Peter Ďurík.

Páči sa mi, čo robíte. Ako vám môžem pomôcť?

Centrum kresťanského vzdelávania v Martine vo svojej snahe viesť ľudí každého veku ku Kristovi cíti oddanú podporu mnohých bratov a sestier, ktorí už od počiatku vzniku CKV vidia hodnotu a dôležitosť kresťanského vzdelávania. Vďaka ich podpore dokážu všetci zamestnanci tímu CKV denne pracovať na vytvorení miesta, kde sa všetci môžu učiť o láske Kristovej. Je to práve dôvera a modlitby takejto duchovnej rodiny, ktoré denne pomáhajú a motivujú všetkých zamestnancov k práci a k ich službe. Sme veľmi vďační za každého, kto na nás myslí, pomáha nám znášať naše bremená a delí sa s nami o naše radosti či už v modlitbách alebo úprimným rozhovorom.

Centrum kresťanského vzdelávania však potrebuje Vašu štedrú pomoc aj v inej oblasti. Nakoľko štát a cirkev podporujú niektoré z inštitúcií CKV len čiastočne a niektoré vôbec nie, je mnoho činností v ktorých radi a s pokorou vítame finančnú pomoc zahraničných darcov, ako aj darcov na Slovensku.

Viac informácií o konkrétnych projektoch a činnostiach, ktoré môžete finančne podporiť nájdete TU. V prípade akýchkoľvek otázok ohľadne poskytnutia finančného daru sa prosím obráťte na Dušana Haška – dusan.hasko@cce.sk

Buďte súčasťou zmeny života nielen jedného človeka, ale celej našej spoločnosti! Každým finančným darom, ktorí darujete môžete aj vy prispieť k tomu, aby sa viac ľudí dozvedelo o Božej láske a zásadne zmenilo svoj život.

Hlboko si vážime vašu priazeň a štedrosť!

Ak vás chcem podporiť finančne, ako mám postupovať?

Nakoľko štát a cirkev podporujú niektoré z inštitúcií CKV len čiastočne a niektoré vôbec nie, je mnoho činností v ktorých radi a s pokorou vítame finančnú pomoc zahraničných darcov, ako aj darcov na Slovensku.

Tím CKV si hlboko váži vašu priazeň a štedrosť!

Viac informácií o konkrétnych projektoch a činnostiach, ktoré môžete finančne podporiť nájdete TU.

V prípade akýchkoľvek otázok ohľadne poskytnutia finančného daru sa prosím obráťte na Dušana Haška – dusan.hasko@cce.sk