Pages Navigation Menu

Prišiel čas, aby som pomoc vrátila…

Veľmi nás teší, že k patrónom Evanjelickej spojenej školy postupne pribúdajú aj jej zamestnanci. Prinášame Vám svedectvo jedného z nich: “Keď pred trinástimi rokmi prekročil môj mladší syn ako jeden z prvých žiakov prah vtedy ešte len Evanjelickej základnej školy, bola som neskutočne šťastná. To nadšenie zo správneho rozhodnutia trvá dodnes, a nikdy som o ňom nezapochybovala.

V čase keď môj syn nastúpil do školy, som nemala žiadne zamestnanie. Veľmi som si želala, aby som si našla prácu práve v EZŠ. Trpezlivo som čakala na rozhodnutie p. riaditeľa o prijatí či neprijatí do pedagogického kolektívu školy. To, že sa vtedy rozhodol prijať ma, bolo a je pre mňa veľmi zaväzujúce. Prešlo už dvanásť rokov čo pôsobím na našej škole. Bez sentimentu, sú to najkrajšie a najzmysluplnejšie prežité roky môjho života! A hoci život prináša aj chvíle smutné a ťažké, našla som tu ľudí, ktorí sa ani v týchto chvíľach neotáčajú chrbtom a nezištne pomáhajú. Našla som tu svoje ďalšie deti, bratov, sestry, druhý domov. Prišiel čas, aby som pomoc vrátila. Preto som sa rozhodla aspoň malou finančnou čiastkou prispievať na rozvoj/budovanie našej školy. Pevne verím vo víziu ESŠ a ďakujem Bohu, že som jej súčasťou!”

Gabriela Dobrovolná

468 ad

One Comment

  1. Gabika, je vidno, že svoju prácu robíš srdcom a my sme radi, že sme mohli poznať zase Teba ako jednu obetavú a statočnú ženu 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *